Heeft u kabels waar u niets meer mee doet? Dan is het zonde om ze te laten liggen! Deze oude kabels zijn namelijk van waarde. Van waarde voor uzelf maar ook voor de bescherming van ons milieu. Ongeacht de hoeveelheid of de staat van de kabel, wij kunnen uw oude kabels verwerken en recyclen. Wij zijn de ervaren schroothandelaar in omgeving Tholen, gespecialiseerd in de inkoop en recycling van allerlei soorten metalen. Naast de garantie op een verantwoorde recycling ontvangt u ook een eerlijke prijs gebaseerd op de dagprijs van metaal. Lees snel verder om meer te ontdekken over het inleveren van metalen, waaronder oude kabels.

Welke oude kabels inleveren?

Wij krijgen vaak de vraag welke oude kabels u bij ons in kunt leveren. Zo staan oude kabels vaak bekend als PVC kabels, maar er zijn nog genoeg andere soorten. Onder oude kabels vallen namelijk ook de volgende materialen:

PVC kabels: vaak gebruikt als isolatiemateriaal in kabels.
Koperen kabels: vaak gebruikt voor elektrische bedrading en communicatienetwerken.
Aluminium kabels: vaak gebruikt voor stroom-transmissie.
RVS kabels: vaak gebruikt voor maritieme toepassingen.
Nikkel/koperkabels: vaak gebruikt voor high-end audio- en videotoepassingen.
Titanium kabels: gemaakt van titanium en worden vaak gebruikt in extreme omstandigheden, zoals militaire toepassingen en ruimtevaart.
Loden kabels: vaak gebruikt bij oudere installaties of industriële toepassingen.
Stalen kabels: vaak gebruikt als kern van de kabel voor zware industriële toepassingen.

Heeft u een van deze kabelsoorten in uw bezit? Lever ze dan in bij de metaalhandel in Sint-Maartensdijk en ontvang een eerlijke prijs terug.

Veel oude kabels in het bezit?

Heeft u veel oude kabels in uw bezit? Of andere metalen? Dan raden wij aan een palletbox te laten plaatsen op locatie. Zo kunt u oud ijzer en metalen inzamelen totdat de box vol zit. De box heeft een binnenmaat van 110 x 91 x 61 cm. De buitenmaat is 120 x 76 x 100 cm, het neemt dus niet veel ruimte in. De palletbox kan binnen 24 uur kosteloos geplaatst worden. Vervolgens wordt het op een snelle manier, conform de milieueisen, verwerkt.

Gemiddelde prijs van metalen

De prijs van oud ijzer en metaal wisselt dagelijks. Dit geldt dus ook voor oude kabels. Wij raden altijd aan om de fluctuerende prijzen in de gaten te houden. Zelf kunt u de dagelijkse metaalprijzen ook in de gaten houden. Wilt u het zeker weten? Neem dan even contact op, dan laten wij u weten wat de dagprijs van het desbetreffende metaal is. Voor het vaststellen van de prijs voor uw metaalstuk kunt u bij ons langskomen. Het is dan mogelijk om het exacte gewicht te achterhalen met behulp van onze geijkte weegschaal.

U bent van harte welkom bij Kouwen Oud IJzer en Metalen

Woont u in de buurt van Tholen of Steenbergen en heeft u geen vervoersmogelijkheden? Of is het stuk veel te groot? Dan halen we het bij u op. U kunt er ook voor kiezen om uw oud ijzer en metaal in te zamelen in een palletbox. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.