Meer gemak met de palletbox service

Heeft u vaak overtollig oud ijzer en metaal waar u verder niets meer mee doet? Voor veel bedrijven kost het veel tijd en moeite om dit constant weg te brengen. Toch is het zonde om het te laten liggen. Het is immers zo dat u er iets moois voor terug kunt krijgen. Met onze palletbox service laat u de tijd en moeite voorgoed achterwege. Spaar al uw oud ijzer en metalen op in een palletbox en laat het door ons ophalen. We vervangen hem gratis binnen 24 uur.

Wat houdt de palletbox service precies in?

Onze palletbox service is gericht op een box die op locatie geplaatst kan worden. Dit gaat om een box met een binnenmaat van 110 x 91 x 61 cm. De buitenmaat is 120 x 76 x 100 cm. Gezien de afmetingen neemt het dus niet veel ruimte in. De palletbox kan binnen 24 uur kosteloos geplaatst worden. Vervolgens wordt het op een snelle manier, conform de milieueisen, verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is het inzamelen van de metalen en wij doen de rest! Zodra u ons laat weten dat de palletbox vol is, vervangen wij deze gratis binnen 24 uur. De opbrengst wordt gestort op uw rekening. Op deze manier wordt oud ijzer inzamelen toch wat laagdrempeliger.

Efficiëntie met de palletbox

We snappen dat een ‘palletbox’ heel eenduidig klinkt. Toch is het meer als alleen een box, vandaar ook de ‘service’. Het brengt namelijk efficiëntie met zich mee. Dit merkt u door de tijdsbesparing die u door deze manier van inzamelen zult ervaren. Alles wordt op één centrale plek ingezameld. Daarnaast komen wij het bij u ophalen. De palletbox service is dus erg efficiënt, u draagt uw steentje bij aan het milieu en uiteindelijk krijgt u er ook nog waarde voor terug.

De werkwijze van Kouwen Oud ijzer en metalen

Naast onze palletbox service zijn er ook nog genoeg andere manieren in onze werkwijze als het gaat om het inzamelen van metalen. Het inleveren of laten ophalen van oud ijzer en metalen kan ook. We werken met een geijkte weegschaal en weegbrug dus de prijzen zijn altijd eerlijk. Op dit moment ligt de dagprijs rond de €0,15 per kilo. Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw oud ijzer en metalen. Daarom werken we de prijzen dagelijks bij op basis van de metaalkoersen.

Lijkt het u wel wat om zich in te zetten voor een beter milieu? En er ook nog eens wat aan overhouden? Neem dan direct contact met ons op over het inleveren of ophalen van oud ijzer en metalen in omgeving Tholen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.