Ontdek nu onze palletbox service

Als bedrijf kost het vaak veel tijd om heen en weer te rijden voor oude metalen. Daarom hebben wij iets bedacht op dit veelvoorkomende probleem, namelijk: een palletbox service. Ontdek hier meer over dit product.

Wat houdt de palletbox service precies in?

Onze palletbox service is gericht op een box die op locatie geplaatst kan worden. Dit gaat om een box met een binnenmaat van 110 x 91 x 61 cm. De buitenmaat is 120 x 76 x 100 cm, het neemt dus niet veel ruimte in. De palletbox kan binnen 24 uur kosteloos geplaatst worden. Vervolgens wordt het op een snelle manier, conform de milieueisen verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is het inzamelen van de metalen en wij doen de rest! Zodra u ons laat weten dat de palletbox vol is, vervangen wij deze gratis binnen 24 uur. De opbrengst wordt gestort op uw rekening. Op deze manier wordt oud ijzer inzamelen toch wat laagdrempeliger.

Kracht van de palletbox service

We snappen dat een ‘palletbox’ heel eenduidig klinkt. Toch is het meer als alleen een box vandaar ook de ‘service’. Het brengt namelijk efficiëntie met zich mee. Denk alleen al aan de tijdsbesparing door deze manier van inzamelen. Alles op één centrale plek. U hoeft niet op en neer om uw metalen af te leveren, dat doen wij al voor u. Dat maakt tegelijkertijd ook de drempel een stuk lager om de goederen in te zamelen en dus te kiezen voor onze palletbox service. Terwijl het wel belangrijk is dat het gerecycled wordt. Daarnaast is het ook nog eens veel geld waard. Dat is ook wel fijn als u zichzelf ergens voor inzet, toch?

De werkwijze van Kouwen Oud ijzer en metalen

Naast onze palletbox service zijn er ook nog genoeg andere manieren in onze werkwijze zodat u metalen in kunt zamelen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw metalen zelf af te leveren, of te laten ophalen. We werken met een geijkte weegschaal en weegbrug dus u weet zeker dat het om het juiste gewicht gaat. Op dit moment ligt de dagprijs rond de €0,15 per kilo. Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw oud ijzer en metalen. Daarom werken we onze prijzen dagelijks bij op basis van de metaalkoersen. Zo ontvangt u altijd de juiste prijs voor uw afval. Lijkt het u wel wat om zich in te zetten voor een beter milieu? En er ook nog eens wat aan overhouden? Neem dan direct contact met ons op over het inleveren of ophalen van oud ijzer en metalen in omgeving Tholen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.