WERKWIJZE

Werkwijze

Oude metalen

quick facts

Wilt u uw oude metalen inleveren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kouwen Oud IJzer en Metalen is de plek om uw metaal te verkopen. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant bent u van harte welkom.

Inzamelsystemen

Kouwen biedt inzameloplossingen voor diverse afvalstromen. Het is van groot belang voor het milieu dat de inzameling en/of opslag van die verschillende stromen, gebeurt in daarvoor geschikte emballage.
Wij bieden dan ook voor iedere afvalsoort een gepaste oplossing, zoals: – Containers – Metaalbox – Accubox
Vanzelfsprekend wordt ook het transport van de verschillende containers verzorgd volgens de wettelijke voorschriften.

Ophaalservice

Mocht u geen vervoermogelijkheden hebben of is het veel te groot, dan halen wij het oud ijzer zelf op!

Geijkte weegschaal

Wij beschikken over een geijkte digitale weegschaal tot 3 ton. Deze weegschaal wordt elk jaar opnieuw vakkundig gekeurd. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u altijd de exacte kilo’s krijgt.

Weegbrug

Voor grote partijen oud ijzer hebben we een weegbrug met een geijkte digitale weegschaal. Zo bent u er van verzekerd dat u altijd de juiste kilo’s krijgt.

Wij wegen uw volle aanhanger of vrachtwagen op onze weegbrug. Nadat er gelost is wegen wij opnieuw. Het verschil in kilo’s betalen wij uit.

Contante betaling

Bij ons krijgt u altijd na het wegen direct contant geld. Uiteraard is het ook mogelijk om dit op uw rekening te storten.

Heftruck

De heftruck kan u eventueel te hulp zijn bij het lossen van uw wagen en of u van een heftruckbak voorzien waar u uw materiaal in kan doen voor een binnenweging op de weegschaal

Adres

Nijverheidsweg 19c
4695 RC Sint-Maartensdijk
gsm: +31 (0)6 – 10870094
tel: +31 (0)166 – 610000

Openingstijden

maandag – vrijdag
8.30 – 17.00 uur
zaterdag
9.00 – 14.00 uur
Buiten openingstijden op afspraak.

© 2018 KOUWEN.