Oude katalysator inleveren? Dit kan bij Kouwen

Sinds kort is het mogelijk om naast oud ijzer en metalen, ook uw oude katalysator in te leveren bij ons. We hebben het dan over autokatalysatoren. Ontdek hier waarom katalysatoren het waard zijn om in te leveren.

Waar uit bestaat een oude katalysator?

Een katalysator bestaat uit edelmetalen zoals platina, palladium en rhodium. Edelmetalen zijn metalen die bestand zijn tegen corrosie en oxidatie. Je ziet dit type metaal ook vaak terug in sieraden. Het behoudt namelijk zijn kwaliteit. De edelmetalen in een katalysator hebben ook een functie, namelijk het neutraliseren van schadelijke stoffen. Deze stoffen worden dan omgezet in stikstof, koolstofdioxide en water. Dit maakt een katalysator een waardevol product, die u dus tegen een mooie prijs kunt inleveren bij ons.

Onze katalysator service

Onze katalysator afnemers zijn voornamelijk autogarages en autodemontage. Dit product nemen we landelijk af, in plaats van op regionale basis. Ook Belgische klanten zijn van harte welkom. Normaal gesproken kunt u uw oud ijzer en metaal bij ons inleveren, of inzamelen met onze palletbox service. Voor de katalysator service hebben we ook een post service. U kunt dan heel simpel de katalysator naar ons opsturen. Dat scheelt weer tijd!

Kouwen Oud IJzer en Metalen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw katalysator? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag meer informatie. Naast katalysatoren staan we bekend om onze oud ijzer en metalen. Wij vinden het belangrijk dat u daar een eerlijke prijs voor terugkrijgt. Ook werken we onze prijzen dagelijks bij op basis van de metaalkoersen. Dit kan erg fluctuerend zijn. Het voordeel van onze werkwijze is dat we de verwerking zoveel mogelijk in eigen beheer doen. Daarom leidt dit tot relatief lage kosten voor ons zodat we u een zo hoog mogelijke prijs kunnen bieden. Voor specifieke dagprijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bieden een totaalpakket van diensten aan: demontage, sloop, transport, opslag en de verwerking van metalen. Neem bij vragen direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!