Bij Kouwen Oud IJzer kun je terecht voor oud ijzer of metalen. Maar wist je ook dat wij voorzien zijn van een ophaalservice? Dit is voornamelijk bedoeld voor grote stukken metaal of als je geen vervoer hebt. Wij komen het dan bij je ophalen! Naast de particuliere markt zijn wij ook gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij maken geen onderscheid tussen prijzen en materiaal. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Particuliere klant

Onze werkzaamheden zijn gericht op het inzamelen van metaal. Dit doen wij altijd op een eerlijke manier. Daarnaast bieden we voor iedere afvalsoort een gepaste oplossing. We wegen uw metaalstuk af met een geijkte weegschaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd de exacte kilo’s krijgt. Voor grote partijen oud ijzer werken wij met een weegbrug.

Zakelijke klant? Ook welkom!

Ben je op zoek naar een schroothandelaar die zich voor de zakelijke markt inzet? Dan kun je ook bij Kouwen Oud IJzer en Metalen terecht! We raden dan wel aan om het metaal zelf in te zamelen. Dit werkt efficiënter, mocht u grote partijen ijzer willen inleveren. U kunt het oud ijzer of metaal inzamelen met een palletbox.

Palletbox service

Op een nog makkelijkere manier van uw oud ijzer en metaal afkomen? Dan is onze palletbox service zeker iets voor u! Plaats de handige palletbox (ook wel bekend als accubak) op een handige vaste plek op uw erf en deponeer het materiaal daarin. Is hij vol? Laat het ons dan weten. Wij vervangen de box dan gratis binnen 24 uur. De opbrengst wordt gestort op uw rekening.

Hoe kunnen wij u helpen?

Dagelijks werken wij onze prijzen bij op basis van de wisselende metaalkoersen. We vinden het namelijk belangrijk dat u een eerlijke prijs voor uw ingeleverde materiaal krijgt. De opbrengst van uw metaalafval is afhankelijk van verschillende factoren. Doordat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer doen met relatief lage kosten kunnen wij de hoogst mogelijke prijzen betalen. Voor specifieke dagprijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u vragen over oud ijzer ophalen als particulier of een andere vraag? Of wilt u graag een kopje koffie komen drinken? Neem dan direct contact met ons op over het inleveren of ophalen van oud ijzer en metalen in omgeving Tholen.