Oud ijzer ophalen als particulier

Elke schroothandelaar werkt weer volgens een andere procedure. Bij Kouwen Oud IJzer en Metalen hangt het proces vooral af van het type markt. Zakelijk of particulier. In prijzen en materiaal maken wij geen onderscheid. Wilt u graag uw oud ijzer laten ophalen als particulier door ons? Lees dan snel verder.

Ook voor de zakelijke markt

Wij hebben twee verwerkingsprocessen voor oud ijzer en metalen. Dit gaat om het inzamelen van oud ijzer en metalen of oud ijzer ophalen. Voor het oud ijzer ophalen voor de zakelijke markt raden wij aan om gebruik te maken van onze palletbox service. Onze zakelijke markt is erg breed en is vooral gericht op aannemers, installateurs garages en nog vele andere branches. Maar, wat is nu precies een palletbox? Dit is de benaming voor een accubak die gebruikt wordt als oud ijzer container. U kunt deze box kosteloos laten plaatsen. Zodra de palletbox vol is kunt u het laten weten, dan vervangen wij deze namelijk gratis binnen 24-uur. De opbrengst wordt gestort op uw rekening. Bent u benieuwd of het iets voor u is? Lees dan meer over onze palletbox service op deze pagina.

De procedure voor particulieren

Oud ijzer ophalen als particulier werkt net weer anders. Uiteraard kunt u uw materialen ook bij ons brengen. Dit raden wij aan als u vervoer heeft en het materiaal makkelijk te vervoeren is. Het afleveren van oud ijzer of metalen gaat als volgt:

  • U levert uw materiaal in en krijgt eventueel hulp bij het lossen door een heftruck. Voor grote partijen oud ijzer hebben we een weegbrug.
  • We werken met een weegbrug inclusief een geijkte weegschaal en een losse geijkte weegschaal tot 3 ton. De weegschalen worden ieder jaar vakkundig gekeurd.
  • Na het wegen krijgt u direct betaald in contant geld. Het is ook mogelijk om dit op uw rekening te laten storten.

Is oud ijzer inleveren geen mogelijkheid? Dan kunnen wij het oud ijzer ophalen, dit geldt natuurlijk ook voor metalen.

Wat kan Kouwen oud ijzer en metalen voor u betekenen?

Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw oud ijzer en metalen. Daarom werken we onze prijzen dagelijks bij op basis van de metaalkoersen. De opbrengst van uw metaalafval is afhankelijk van verschillende factoren. Doordat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer doen met relatief lage kosten kunnen wij de hoogst mogelijke prijzen betalen. Voor specifieke dagprijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u vragen over oud ijzer ophalen als particulier of een andere vraag? Of wilt u graag een kopje koffie komen drinken? Neem dan direct contact met ons op over het inleveren of ophalen van oud ijzer en metalen in omgeving Tholen.