Kouwen Oud IJzer staat voor u klaar

Wanneer u oud ijzer heeft waar u van af wilt dan is het mogelijk om dit te laten ophalen door Kouwen Oud IJzer. Wij zijn een jonge, dynamische organisatie die er naar streeft klanten te helpen om snel en gemakkelijk van hun oud ijzer en metalen af te komen. Onze organisatie heeft zich er altijd op gericht om flexibiliteit en aanpassingsvermogen zo goed mogelijk in te zetten voor al onze klanten.

Oud ijzer laten ophalen in Roosendaal

Laat uw oud ijzer ophalen in Roosendaal door Kouwen Oud IJzer

Kouwen Oud IJzer komt graag uw oude metalen bij u thuis of op locatie ophalen. Wij voldoen als afnemer aan alle wettelijke voorwaarden met het afnemen van oud ijzer en metalen. Kouwen Oud IJzer biedt een totaalpakket van diensten aan voor bedrijven en particulieren in Roosendaal op het gebied van bijvoorbeeld demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Wij werken voor specifieke sloopobjecten samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers. Op deze manier kunnen wij zorgen dat alles op de juiste manier verzorgd wordt. Wij zorgen dat alles zo veel mogelijk in eigen handen wordt gehouden om zo relatief lage kosten te hebben. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke prijzen betalen.

Aarzel niet

U bent welkom contact op te nemen met Kouwen Oud IJzer (Oud ijzer laten ophalen in Roosendaal). Wij komen graag bij u langs in Roosendaal voor het ophalen van uw oud ijzer. Neem nu contact met ons op als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.