Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen met uw oud ijzer uit Bergen op Zoom? In dat geval bent u welkom de hulp van jonge, dynamische organisatie Kouwen Oud IJzer in te schakelen. We hebben diverse mogelijkheden omtrent het inleveren en inzamelen van oud ijzer en metalen. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Welkom bij Kouwen Oud IJzer en Metalen

Kouwen Oud IJzer is een afnemer die aan alle voorwaarden voldoet met het afnemen van oud ijzer en metalen. Wij bieden een totaalpakket van diensten in Bergen op Zoom voor bijvoorbeeld demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Voor specifieke sloopobjecten werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers. Alles wordt door ons zo veel mogelijk in eigen beheer gehouden. Kouwen Oud IJzer rekent relatief lage kosten waardoor wij de hoogst mogelijke prijzen kunnen betalen. Daarnaast worden de prijzen per dag bijgewerkt aangezien deze fluctueren.

Particuliere en zakelijke markt

Wij werken altijd met een geijkte weegschaal. Voor grote partijen werken wij met een weegbrug, dit is vaak van toepassing bij de zakelijke klant. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, in beide gevallen kunt u bij ons terecht. Voor de zakelijke klant raden we aan om uw oud ijzer en metaal in te zamelen in een palletbox. Zodra deze vol is wordt de box gratis en binnen 24 uur vervangen. Dit werkt natuurlijk een stuk efficiënter. Bent u een particulier? Dan kunt u zelf uw oud ijzer bij ons inleveren. Mocht het om een grote partij gaan of is het geen optie om het zelf in te leveren? Dan kunt u het laten ophalen.

Omgeving Bergen op Zoom

Wij zijn werkzaam in de omgeving Bergen op Zoom. Concreet betekent dit dat u ook vanuit Dinteloord, Halsteren, Ossendrecht, Roosendaal, Sint-Philipsland, Sint-Willebrord en Steenbergen bij ons terecht kunt. En natuurlijk niet te vergeten vanuit onze locatie Sint-Maartensdijk. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar

U bent altijd welkom om contact op te nemen met Kouwen Oud IJzer (oud ijzer in Bergen op Zoom). Wij komen graag bij u langs in Bergen op Zoom om uw oud ijzer op te halen of u kunt het bij ons afleveren. Neem ook contact met ons op als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.