Kouwen Oud IJzer helpt u graag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen met uw oud ijzer uit Steenbergen? In dat geval bent u welkom de hulp van jonge, dynamische organisatie Kouwen Oud IJzer in te schakelen. Wij realiseerden onszelf namelijk al vroeg dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen nodig zijn voor elke klant uit iedere branche.

Oud ijzer in Steenbergen

U kunt bij Kouwen Oud IJzer terecht vanuit Steenbergen

Kouwen Oud IJzer is een afnemer die aan alle voorwaarden voldoet met het afnemen van oud ijzer en metalen. Wij bieden een totaalpakket van diensten in Steenbergen voor bijvoorbeeld demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Voor specifieke sloopobjecten werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers. Alles wordt door ons zo veel mogelijk in eigen beheer gehouden. Kouwen Oud IJzer rekent relatief lage kosten waardoor wij de hoogst mogelijke prijzen kunnen betalen.

Wij staan voor u klaar

U bent altijd welkom om contact op te nemen met Kouwen Oud IJzer (Oud ijzer in Steenbergen). Wij komen graag bij u langs in Steenbergen om uw oud ijzer op te halen of u kunt het bij ons afleveren. Neem ook contact met ons op als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.