Bent u op zoek naar een betrouwbare afnemer voor oud ijzer en metalen in de buurt van Bergen op Zoom? In dat kunt u terecht bij ons! Kouwen Oud IJzer en Metalen is een jonge en dynamische organisatie. Dit is terug te zien aan onze uitgebreide mogelijkheden omtrent het inleveren en zelfs ophalen van oud ijzer en metalen. Heeft dit u nieuwsgierig gemaakt? Lees dan zeker even verder. 

Afnemer in oud ijzer en metalen Bergen op Zoom

Kouwen Oud IJzer en Metalen is de afnemer op het gebied van oud ijzer en metalen. Onze werkwijze is heel uiteenlopend. Naast het inleveren van oud ijzer en metalen kunt u ook terecht voor demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Is het zo dat wij een deel van deze werkzaamheden zelf niet oppakken? Dan werken we wel met een onderaannemer die dit kan realiseren. Onze kosten zijn laag, wat maakt dat we de hoogst mogelijke prijzen aan u kunnen betalen. Houd wel rekening met het feit dat de prijzen dagelijks fluctueren.

Ophaaldienst oud ijzer en metalen

Sommige bedrijven hebben dagelijks een lading aan oud ijzer en metalen over. Dan kost het inleveren van oud ijzer en metalen erg veel tijd. Daar hebben wij dus wat op verzonnen. Voortaan kunt u zelf uw oud ijzer en metalen inzamelen, in een palletbox. We komen deze box bij u ophalen zodra hij vol is en vervangen deze gratis binnen 24-uur. De opbrengst wordt op uw rekening gestort. Zeker voor de zakelijke klant is dit een efficiënt initiatief.

Hoe zit onze volledige dienstverlening in elkaar?

Naast het verwerken van het oud ijzer en de metalen verzorgen wij het hele proces. Dit gaat van het transport van het materiaal naar de opslag. Nadat dit is voltooid, verwerken we de materialen. Ook richten we onszelf op het slopen van objecten. We nemen dus vele diensten gericht op oud ijzer en metalen uit handen!

Profiteren van de diensten van Kouwen Oud IJzer en Metalen?

Wij zijn werkzaam in de omgeving Bergen op Zoom. Concreet betekent dit dat u ook vanuit Dinteloord, Halsteren, Ossendrecht, Roosendaal, Sint-Philipsland, Sint-Willebrord en Steenbergen bij ons terecht kunt. En natuurlijk niet te vergeten vanuit onze locatie Sint-Maartensdijk. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken of we iets voor u kunnen betekenen.