Heeft uw bedrijf of het bedrijf waar u werkt vaak ICT-afval? Dan hebben wij goed nieuws. Ook wij doen aan elektronica recycling. Ook wel E-afval genoemd. ICT producten zijn giftig en niet biologisch afbreekbaar. Daarom is het ook belangrijk dat dit niet in het milieu terechtkomt. Lees snel verder en ontdek mogelijkheden rondom het inleveren of inzamelen van ICT-schroot.

Wat valt er onder ICT-afval?

ICT-afval of ICT-schroot is afgedankte of verouderde elektronische apparatuur en componenten die worden gebruikt in de ICT-sector. Hierbij kunt u denken aan oude telefoons, laptops, computers maar ook randapparatuur als printers, scanners en toetsenborden. Ook netwerkapparatuur zoals routers of elektronische componenten zoals kabels en printplaten vallen onder ICT-schroot. 

Het is belangrijk om deze elektronica op een verantwoorde manier te recyclen. Zo kan milieuvervuiling voorkomen worden en waardevolle materialen worden op deze manier hergebruikt. U steunt het behoud van de planeet en de bescherming van menselijke maar ook dierlijke gezondheid. Doet u ook mee aan elektronica recycling?

Inleveren van materialen voor geld 

Het prettige van elektronica recycling is dat u er wat voor terugkrijgt. Dit kan in een vorm van waardering zijn, zoals het steunen van een goed doel. Dit ziet u vaak terug bij inleverbakken voor oude telefoons. Wij snappen ook dat u het prettig vindt om geld voor de elektronica te ontvangen. Bij Kouwen Oud IJzer en Metalen passen wij dagelijks de fluctuerende prijzen aan naar de metaalkoersen. Zo wordt oude elektronica inleveren nog eens leuk!

Zelf inzamelen ook een optie 

Komt u uw oud ijzer en metalen inleveren? Dan verzekeren wij u dat we altijd met een geijkte weegschaal werken. Voor grotere partijen werken we met een weegbrug. U kunt zelf bepalen of u contant of gestort geld wilt. Heeft u geen vervoersmogelijkheden en woont u in Steenbergen? Dan kunnen wij de materialen ook bij u ophalen. Maar we bieden ook een speciale service aan, namelijk het inzamelen van oud ijzer en metalen in een palletbox. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.