Palletbox oud ijzer: kies voor gemak

Bent u een zakelijke klant die vaak met een grotere partij oud ijzer of metaal over blijft? Dan is deze service wellicht interessant voor u. Kouwen Oud IJzer en Metalen biedt namelijk de mogelijkheid om oud ijzer en metalen zelf op te sparen. Dit kan met onze palletbox service. Ontdek hier meer over in dit artikel.

Voor wie is de palletbox geschikt?

In principe kan iedereen met veel oud ijzer en metaal er voor kiezen om het zelf in te zamelen. De vraag die u uzelf kunt stellen is: heb ik structureel een grote partij oud ijzer of metaal? Als het antwoord daar ‘’ja’’ op is, is het effectief om het zelf in te zamelen. Nadat de palletbox vol is vervangen wij deze gratis binnen 24 uur. De opbrengst wordt gestort op uw rekening. Ook het plaatsen van de palletbox is geheel kosteloos. Niets te verliezen dus! Wij ontzorgen u volledig. Probeer direct uit of onze palletbox service iets voor u is. Liever zelf uw oud ijzer en metalen inleveren? Dat kan ook. Daarnaast werken we met een geijkte weegschaal en weegbrug. Zo weet u zeker dat het goed is afgewogen. We werken onze prijzen dagelijks bij op basis van de metaalkoersen. Heeft u geen mogelijkheid tot het afleveren van uw materiaal? Kouwen Oud IJzer en Metalen biedt ook een ophaalservice aan.

Waardevol oud ijzer of metaal

De binnenmaat van de palletbox is 110 x 91 x 61 cm (lxbxh). Het neemt dus weinig ruimte in beslag en toch kunt u er voldoende oud ijzer en metaal in kwijt. Het idee achter de palletbox is het stukje gemak wat u er voor terugkrijgt. Nooit meer heen en weer hoeven rijden met stukken oud ijzer en metaal. Zeker voor bedrijven met een overschot aan dit materiaal is het ideaal. Wij bieden u volledige ontzorging! Daarnaast bent u verzekerd dat uw metalen op een duurzame en toekomstbestendige manier worden gerecycled.

Kouwen Oud IJzer en Metalen

Naast het recyclen van oud ijzer en metalen heeft Kouwen Oud IJzer en Metalen nu ook een nieuwe service. Dit gaat over het inleveren van uw katalysator. Dit is voornamelijk interessant voor autogarages en autodemontagebedrijven. Wij nemen deze in heel Nederland en België af. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!