Kouwen Oud IJzer helpt u graag!

Wilt u de hulp van een betrouwbaar bedrijf inschakelen dat u kan helpen met uw oud ijzer uit Bergen op Zoom of Sint-Maartensdijk? Als jonge, dynamische organisatie kan Kouwen Oud IJzer u helpen als u oud ijzer wilt inleveren of als wij het bij u moeten ophalen. Al vroeg realiseerden wij onszelf dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen belangrijk zijn voor elke klant uit iedere branche.

ijzerhandel sint-maartensdijk

Bij Kouwen Oud IJzer kunt u vanuit Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk oud ijzer inleveren en laten ophalen

Kouwen Oud IJzer staat klaar om uw oud ijzer voor u af te nemen. Als afnemer voldoen wij aan alle voorwaarden met het afnemen van oud ijzer en metalen. Naast het ophalen van uw oud ijzer kunt u het bij ons ook inleveren. Verder bieden wij een totaalpakket van diensten in bijvoorbeeld Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk voor bijvoorbeeld demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Voor specifieke sloopobjecten werken wij samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers om te zorgen dat alles op de juiste manier verzorgd wordt. Wij houden alles zo veel mogelijk in eigen handen om zo relatief lage kosten te hebben en hierdoor de hoogst mogelijke prijzen kunnen betalen.

Neem direct contact met ons op

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met Kouwen Oud IJzer (Oud ijzer inleveren en ophalen Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk). Wij komen graag bij u langs in Bergen op Zoom of Sint-Maartensdijk voor het ophalen van uw oud ijzer of u kunt het bij ons inleveren. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.