U bent altijd welkom de hulp van Kouwen Oud IJzer in te schakelen

Als u oud ijzer heeft en hier voor een goede prijs van af wil dan kunt u in Sint-Maartensdijk terecht bij metaalhandel Kouwen Oud IJzer. Wij verzorgen op een professionele manier metaal recycling. Ook als u uit Bergen op Zoom komt bent u bij ons welkom. Wij zijn een jonge, dynamische organisatie en streven er naar om klanten te helpen snel en gemakkelijk van hun oud ijzer en metalen af te komen. Onze organisatie vindt flexibiliteit en aanpassingsvermogen erg belangrijk om zo goed mogelijk onze klanten te kunnen helpen.

oud ijzer bergen op zoom ophalen

Kouwen Oud IJzer verzorgt als metaalhandel metaal recycling in Bergen op Zoom

Voor een scherpe prijs zorgt Kouwen Oud IJzer dat u van uw oud ijzer in Bergen op Zoom af komt. Wij zijn een metaalhandel in Sint-Maartensdijk dat als afnemer voldoet aan alle wettelijke voorwaarden voor het afnemen van oud ijzer en metalen. Kouwen Oud IJzer kan u helpen met een totaalpakket van diensten. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met metaal recycling, demontage, sloop, transport, opslag en verwerking van materialen. Door voor specifieke sloopobjecten samen met gecertificeerde en ervaren onderaannemers te werken zorgen wij dat alles op de juiste manier voor u uit handen genomen wordt. Kouwen Oud IJzer houdt alles zo veel mogelijk in eigen hand om zo relatief lage kosten te hebben. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke prijzen betalen.

Kouwen Oud IJzer biedt u uitstekende service en scherpe prijzen

U bent altijd welkom de hulp van Kouwen Oud IJzer in te schakelen (Metaalhandel in de buurt van Bergen op Zoom verzorgt metaal recycling). Wij zijn een metaalhandel in Sint-Maartensdijk en wij nemen graag uw metaalrecycling voor onze rekening. Het is mogelijk contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.